woensdag 28 september 2011

3D Foto's van de keuken

Enige tijd geleden is de zoektocht naar een keuken begonnen. We zijn bij de volgende keukenwinkels binnengegaan:
 • Eurokitchen Zaventem: Geen goed gevoel, zeer opdringerig.
 • Dovy: ZEER opdringerig, verkoopspraatjes verkopen die totaal niet klopte. Het is niet omdat we jonge mensen zijn, dat we na├»ef zijn he ;-) We hebben de verkoper maar in zijn wijsheid gelaten en zijn op een vriendelijke manier vertrokken :).
 • Eggo Haasrode: Spijtig genoeg hadden deze verkopers geen tijd voor ons omdat het solden was. Ze zeiden dat we binnen een maand nog eens moesten terugkomen.
 • La belle cuisine Tienen: Het meisje die daar werkt is zeer vriendelijk en helemaal niet opdringerig. Het ontwerp was mooi maar sober, ze heeft er geen extra touch aan gegeven.
 • A+ keukens: Zeer vriendelijk. Ze zijn helemaal niet opdringerig. Het ontwerp was heel mooi. De verkoopster had een eigen creatie gemaakt van de eetkamer. Tijdens het verkennend gesprek had ik haar verteld dat de eetkamer op een eetkamer moet lijken en niet op het verlengde van de keuken. Ze heeft dit goed begrepen :).
Uiteindelijk ging de keuze tussen La belle cuisine en A+ keukens. We hebben gekozen voor A+ keukens omdat we dit ontwerp het mooiste vonden en voor de klantvriendelijkheid.

We hebben gekozen om al onze toestellen (oven, combi: oven - microgolf, vaatwasser, frigo) van SMEG te nemen en de stoomoven van Miele.
Enkele maten:
 • De ruimte keuken - eetkamer is 6m75 lang en 4,44m breed
 • Het eiland is 3m06 lang op 1m20.
 • De tafel is 2m op 1m20.
Hieronder zie je de 3D foto's van onze keuken. (De bak rond de dampkap komt ook in het wit en de rechtse muur ook)
7 opmerkingen:

 1. Hallo,

  Alvast proficiat met jullie bouw!

  Op jullie blog vond ik een zeer interessante planning terug ivm alle werkzaamheden. Ik ben nu ongeveer op dezelfde manier een planning aan het opstellen. Klopte jullie planning een beetje? en is elk blokje een 1 volledige dag?

  Alvast bedankt
  Stijn en Ann-Sophie
  bouwenindelinde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heej,

  Alvast bedankt! Onze planning klopt niet meer omdat de metser veel later is gestart als gepland. Ik zal deze site is dringend moeten up daten :) en zodra de ruwbouw af is ga ik een nieuwe planning maken :). Een tip: Zet een boeteclausule in elk contract dat je aangaat ook al zijn het aannemers die je goed kent!

  Groetjes en veel succes met de bouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste, hoe staat het met de bouw? Zijn jullie al aan de keuken toegekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste,
   Neen aangezien we veel problemen hebben gehad met onze metser is de bouw 4 maand in vertraging. De keuken zal zijn voor eind september - begin oktober.


   Groetjes Kim

   Verwijderen
 4. Ai, vier maanden, pff... dat is lang. Enfin, nog veel succes met jullie nieuwe huis. Ik wil ook onze keuken bestellen bij A+, maar ben nog wat op zoek naar mensen met ervaringen - al denk ik dat Mark van A+ zijn werk echt goed doet. Mag ik vragen of de tafel in jullie keuken graniet is (gaat zijn)? Ik twijfel nog een beetje over een granieten tafel. Ik ben een beetje bang dat dit te koud gaat aanvoelen.

  Grtz.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. voor a+ keukens totaal renovatie kijk uit en zet alles GOED op papier

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij zijn aan het wachten op een ontwerp van A+ en zijn heel benieuwd! Het concept lijkt zeer sterk op dat van jullie! Mag ik zeer onbeleefd zijn en vragen wat de prijs voor zo'n keuken was?

  BeantwoordenVerwijderen